Rezervacije
X

Ime i Prezime

Email

Telefon

Broj Gostiju

Pusači
Da Ne 

Datum (Nedeljom ne radimo)

Vreme

Napomena

Ukoliko planirate proslavu, venčanje ili korporativni događaj – restoran Franš može biti Vaš savršen izbor. Uz diskretnu uslugu našeg profesionalnog osoblja sa dugogodišnjim iskustvom – Vama preostaje samo da uživate. U ponudi imamo nekoliko raznovrsnih menija, koje možemo dodatno prilagoditi Vašem ukusu. Naš raznovrstan vinski podrum sa preko 750 vrsta vina iz različitih regija sveta, savršeno dopunjuje bogatstvo ukusa naše kuhinje.

Kuhinja restorana Franš se zasniva na svežini i vrhunskom kvalitetu namirnica, koje su birane sa najvećom pažnjom. U procesu obrade restoran koristi isključivo proverene biološke proizvode, odličnog kvaliteta i porekla. Sva jela su pripremana u trenutku porudžbine, bez upotrebe konzervansa, prerađivanih namirnica, hemikalija ili aditiva. Namirnice koje se termički ne obrađuju, analiziramo svaki dan u sopstvenoj laboratoriji. Naša morska ponuda stiže sveža sa Jadranskog, Egejskog i Severnog mora, sa deklaracijom tačnog datuma ulova. Prepoznatljiva je posebna aroma naših jela sa roštilja. Meso se priprema u posebnim komorama u restoranu, koje se potom peče na ćumuru – stvarajući prepoznatljivi gastronomski ukus restorana Franš. Hleb i lepinje se svakodnevno peku u restoranskoj pekari, bez aditiva i konzervansa. Kolači su takođe domaće proizvodnje, bez hemijskih boja i dodataka. Poslastičarnica restorana koristi sezonsko voće, ili voće koje je zaleđeno u samom restoranu.

Zatvorena sala restorana raspolaže sa 180 mesta, a bašta sa 350 mesta od kojih je 260 pokriveno. Za manje grupe, do 30 gostiju, imamo na raspolaganju potpuno izdvojenu salu u okviru restorana ili u bašti.
Parking je obezbeđen i čuvan.

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejla: pr@frans.rs